0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Ziua Culturii Naționale a fost marcată la Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Și în acest an Liceul Teoretic „Axente Sever” a organizat acțiuni dedicate împlinirii a 173 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu și Zilei Culturii Naționale.

Elevele clasei a X-a Filologie, îndrumate de profesorul Ioana Bonțida, au deschis seria activităților dedicate Zilei Culturii Naționale cu un moment deosebit dedicat poetului nepereche. Astfel, elevele Iulia Gligor și Larisa Vanda au recitat poezii din lirica eminesciană, în vreme ce Mădălina Nistor a compus și a recitat o poezie emoționantă, dedicată marelui poet.

banner

Lor li se adaugă Georgiana Jata, care a realizat o prezentare powerpoint dedicată vieții și activității lui Mihai Eminescu. Elevele clasei a X-a Filologie nu sunt la prima activitate dedicată Zilei Culturii Naționale.

În urmă cu un an, în condiții de pandemie, axentistele au pregătit un moment special de lectură online din lirica eminesciană. Ziua Culturii Naţionale a fost sărbătorită pentru prima dată la 15 ianuarie 2011.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect