fbpx
Acum citesti:
Număr record de vizitatori, la Târgul Național de Jucării
Intreg articolul 1 minute de lectura

Număr record de vizitatori, la Târgul Național de Jucării

18.170 de persoane au beneficiat de activitățile celei de a X-a ediții a Târgului Național de Jucării, organizate în perioada 1-5 iunie de Muzeul ASTRA. Evenimentul a cuprins în program ateliere interactive meșteșugărești, animații, proiecții de diafilme pentru copii, dar și spectacole de muzică și de teatru.

,,Târgul Național de Jucării vine ca o confirmare a eforturilor începute de Muzeul ASTRA cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Numărul mare de vizitatori înregistrat anul acesta s-ar putea spune că reprezintă un reviriment în contextul muzeal actual din România. Muzeul ASTRA, cu o echipă de profesioniști, reușește să se mențină în topul preferințelor publicului iubitor de cultură și tradiții. Astfel demonstrăm că instituțiile muzeale generează programe sustenabile care readuc turismul cultural în prim plan “, a declarat Ciprian Anghel Ștefan, manager general Muzeul ASTRA.

Sunt cu aproape 12.000 mai mulți decât cei înregistrați în ediția precedentă , la care au participat 6.697 de persoane.

 În acest an, alături de Muzeul ASTRA au fost Palatul Copiilor Sibiu și Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, acțiunile fiind posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Târgul Național de Jucării
Târgul Național de Jucării=2
Târgul Național de Jucării=3
Târgul Național de Jucării=1

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.