9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru tronsonul 4 al autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Cele mai citite

În cursul zilei de vineri, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, a fost desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș.

Tronsonul are o lungime de 16,26 kilometri, iar câștigătorul contractului va realiza inclusiv drumul de legătură cu Drumul Național 1, în lungime de 5.6 kilometri.

Asocierea Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret A.S. – Yapi Merkezi Insaat Ve Sanayi A.S. trebuie să finalizeze proiectarea în 12 luni, iar lucrările de construcție în 36 de luni.

Finanțarea contractului în valoare de 1,19 miliarde lei fără TVA va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

Reprezentanții CNAIR susțin că, dacă rezultatul procedurii nu va fi contestat, contractul va putea fi semnat după expirarea perioadei legale de depunere a acestora.

„O Asociere de constructori turci a fost desemnată câștigătoarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 (Sâmbăta de Sus – Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1) al Autostrăzii Sibiu- Făgăraș!

Sectorul de Autostradă Sibiu- Făgăraș va asigura legătura pe un drum de mare viteză pe intercoridorul Moldova – Transilvania. Contractul, finanțat prin Programul Transport, va putea fi semnat peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații”, a scris pe Facebook ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect