-3.8 C
Sibiu
miercuri, decembrie 6, 2023

A murit actorul Matthew Perry – Chandler Bing din serialul Friends

Cele mai citite

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care a interpretat personajul Chandler Bing din serialulde succes „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Autoritățile americane nu au specificat cauza morții, dar publicațiile americane, care citează surse din poliție, spun că Matthew Perry a fost găsit în jacuzzi, înecat, sâmbătă după-amiază.

Warner Bros, care a produs toate cele 10 sezoane din Friends, din 1994 și până în 2004, a adus un omagiu “prietenului nostru drag”, despre care a spus că a fost “un actor incredibil de talentat, al cărui geniu de comedie a avut impact în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni”, scrie Biziday.

Perry avea 24 de ani când a început să joace rolul lui Chandler și era relativ necunoscut, la fel ca și colegii săi din Friends – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Courteney Cox (Monica) era singura care se remarcase în “Family Ties”.

Perry a fost de cinci ori nominalizat la Emmy, iar în paralel cu Friends a jucat în filme precum Fools Rush In (alături de Salma Hayek), Three to Tango și The Whole Nine Yards (alături de Bruce Willis).

Viața personală a lui Perry a fost afectată de adicție, începând din 1997, când a suferit un accident de jet-ski.

Din cauza durerilor el a devenit dependent de calmante, iar mai târziu a susținut că nu-și amintește trei ani din timpul petrecut în Friends și că a cheltuit peste 9 milioane de dolari pentru a încerca să scape de dependență.

SURSĂ FOTO: www.nbcnews.com

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Apa Târnavei Mari: Nu se mai ia în considerare autocitirea unde s-au montat contoare digitale

Apa Târnavei Mari Mediaș anunță că în zonele unde s-au montat contoare digitale nu vor mai fi luate în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect