7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO – ALERTĂ ÎN SIBIU: Un bărbat amenința trecătorii cu un cuțit. Individul a distrus anvelopele unor autoturisme

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Mai mulți trecători au fost amenințați cu cuțitul, luni, în Sibiu, de un localnic care a distrus și anvelopele unor autoturisme.

„Astăzi, 4 decembrie, în jurul orei 15.00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat amenință cu un cuțit persoanele de pe stradă și distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu.

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști care l-au depistat pe bărbatul în cauză.

Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuțit, ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Din primele verificări efectuate, în urma incidentului nu au rezultat victime.

Polițiștii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înțepare cu un obiect ascuțit – tăietor.

Din cauza stării confuze și a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au declanșat cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect