22.3 C
Sibiu
vineri, mai 24, 2024

Au fost deschise înscrierile pentru Târgul de Crăciun din Sibiu. „Sunt planuri de extindere și multe noutăți”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Imediat după încheierea Târgului de Paști a fost lansată platforma de înscriere pentru ediția 2024 a Târgului de Crăciun din Sibiu.

Până la sfârșitul lunii mai, expozanții sunt invitați să se înscrie online pentru a avea șansa de a face parte din acest eveniment magic.

Publicitate

Înscrierea se realizează printr-o procedură modernă, 100% electronică, ce oferă posibilitatea de completare și salvare a formularelor pentru finalizare ulterioară.

Publicitate

Toate detaliile necesare și formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul oficial al Târgului de Crăciun din Sibiu, aici: https://targuldecraciun.ro/inscriere-expozanti/.

În luna iunie va avea loc procesul de selecție, condus de principii stricte de calitate.

„La Târgul de Crăciun din Sibiu se intră pe calitate, nu pe pile. Este un proces selectiv, dar oricine are șanse să participe, atâta timp cât produsele sunt de interes și contribuie la diversitatea și calitatea ofertei Târgului”, spune Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events for Tourism, organizatorul târgului.

“Oferim un pachet complet de servicii care are ca rezultat un târg deschis întotdeauna la timp, cu ore de deschidere și închidere respectate cu strictețe, fără căsuțe închise, cu o monitorizare permanentă a respectării regulilor.

Toate acestea pentru a asigura o experiență de neuitat atât pentru vizitatori, cât și pentru expozanți.”, subliniază Andrei Drăgan Răduleț.

Aceste servicii includ construcția și decorarea căsuțelor, alimentarea cu energie electrică adecvată, paza și supravegherea video 24/24, servicii de curățenie profesioniste și consultanță specializată în amenajare și decorare.

„De câțiva ani, avem în plan extinderea Târgului de Crăciun din Sibiu în diverse zone ale centrului orașului.

În acest an, acest obiectiv va fi realizat, răspunzând astfel așteptărilor multor vizitatori care au observat în trecut zile extrem de aglomerate.

Detalii suplimentare despre planurile de extindere și noutățile pregătite pentru acest an vor fi comunicate în curând, avem planuri interesante în lucru”, mai transmit organizatorii.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Compania Colt, de 10 ani la linia de start a Maratonului Internațional Sibiu

Cu entuziasm și determinare, echipa companiei Colt din Sibiu se pregătește pentru cea de-a zecea participare la Maratonul Internațional...

Știri pe același subiect