10.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Avertizare pentru pescarii sibieni după ce au fost controlați și li s-au cerut bani. „NU sunt angajații AJVPS Sibiu”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi a transmis, sâmbătă dimineața, un avertisment tuturor pescarilor din județ.

Mai mulți pescari au reclamat că în ultimele zile au fost abordați de diverse persoane care s-au prezentat ca fiind „paznici AJVPS” Sibiu, le-au cerut documentele, iar în unele cazuri au solicitat și plata unor sume de bani.

Publicitate

Reprezentanții AJVPS Sibiu transmit că bărbații respectivi nu sunt angajați ai instituției și nu sunt abilitați sub nicio formă să desfășoare activitatea de pază.

Publicitate

„În ultimele zile tot mai mulți pescari ne-au semnalat faptul că diverși cetățeni care s-au prezentat ca „paznici AJVPS Sibiu” le-au pretins pescarilor să le arate documentele personale în baza cărora pescuiesc și i-au amenințat cu amenzi, în unele situații au cerut până și plata unor sume de bani.

Vă informăm pe această cale că respectivii cetățeni NU sunt angajații AJVPS Sibiu și NU sunt avizați să desfășoare activitatea de pază.

În situația în care sunteți „controlați” de astfel de persoane, vă rugam să sunați numaidecît la sediul asociației, la numărul de telefon pentru sesizări la pescuit: 0728.138.161.

Fire întinse!”, arată AJVPS Sibiu pe pagina de Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect