19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Bărbat găsit spânzurat într-o cabană. Acesta a fost dat dispărut de concubină

Cele mai citite

Bărbatul de 33 de ani, din Cârțișoara, dat dispărut de concubină, a fost găsit spânzurat.

Descoperirea a fost făcută de apropiați, luni după amiaza. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o cabană situată în apropiere de Avrig. Nu sunt suspiciuni de omor în acest caz.

„La data de 1 mai, în jurul orei 17, bărbatul a fost găsit spânzurat într-o cabană din extravilanul orașului Avrig. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei.

Din primele cercetări efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că decesul ar fi survenit ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că poliţiştii sibieni au fost sesizați despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Polițiștii au fost alertați de către o femeie despre faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, concubinul său, Stoia Ionuț Cătălin, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Cârțișoara, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect