9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Cauți un loc de muncă? Sunt peste 1.100 de posturi disponibile în județul Sibiu

Cele mai citite

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.112 locuri de muncă vacante oferite de către 97 de angajatori.
Din totalul locurilor de muncă, 50 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută printre altele, agent contractări şi achiziţii, asistent comercial, asistent manager, auditor intern, inginer electrician, inginer mecanic, kinetoterapeut, manager de produs, manager proiect, nutriţionist şi dietician, programator, referent de specialitate financiar – contabil sau şef scimb, în timp ce 1.062 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.
42 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 277 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 13 de locuri de muncă pentru croitori. 80 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori, iar 73 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 10 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 62 de posturi pentru lucrători comerciali și 31 de joburi pentru lucrători bucătărie. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect