9.6 C
Sibiu
miercuri, decembrie 6, 2023

Ce putem face în acest weekend în Sibiu

Cele mai citite

Sibiu se transformă într-un cadru incitant pentru un weekend plin de evenimente în perioada 11-12 noiembrie. Noi v-am pregătit o listă cu activitățile ce se vor desfășura la noi în oraș.

Sâmbătă, 11 Noiembrie


11:00 – 18:00 Târgul de Cariere

La Târgul de Cariere oferă oportunități pentru întâlnirea cu reprezentanți ai companiilor, depunerea CV-urilor, participarea la prezentări și workshop-uri, precum și posibilitatea de a afla mai multe despre oportunitățile de carieră în diverse domenii.

Locație: Sala Transilvania

16:00 – 18:00 Atlasul Frumuseții în Sibiu, La Șura Culturală

Vino să te întâlnești cu Mihaela Noroc, autorea proiectului Atlasul Frumuseții, în cadrul unei mici expoziții caritabile, la Șura Culturală Gușterița.

Locație: Șura Culturală Gușterița, Strada Mălinului 2, Sibiu.

Sâmbătă – Duminică

12:00 – 22:00 : „ARS HUNGARICA”

ARS HUNGARICA reprezintă un festival dedicat promovării culturii maghiare, desfășurat în Sibiu și în localitățile înconjurătoare în perioada 10-19 noiembrie 2023. Evenimentul se distinge prin calitatea sa remarcabilă, contribuind semnificativ la peisajul cultural al Transilvaniei și al Bazinului Carpatic prin diversitatea manifestărilor sale.

Locație: Centrul Cultural Maghiar Sibiu

22:00 – 23:30 Concert White Mahala

Trupa White Mahala va susține un concert extraordinar în data de 11 Noiembrie la Love Bar, fostul Mango.

Locație: Str. Avocat Ilie Macelaru

Duminică, 12 Noiembrie

17:00 – 20:00 Atelier creativ – Bărcuțe origami

Pe 12 noiembrie, între orele 17:00 – 20:00, copiii sunt invitați să realizeze bărcuțe din hârtie, la atelierul creativ „Bărcuțe din origami”.

Locație: Shopping City Sibiu

19:00 – 21:00 RECITAL DE LIED „Sehnsucht”

Recitalul susținut de Liviu Holender, alături de pianista Juliette Journaut, sub tematica „Dor,” va include compoziții semnate de Franz Schubert, Johannes Brahms, Gustav Mahler și Maurice Ravel. În cadrul acestui recital de cântece, cei doi artiști explorează complexitatea și profunzimea emoției dorului (în germană, „Sehnsucht”) în toate nuanțele sale.

Locație: Filarmonica de Stat Sibiu

Urmărește Sibiu 100% în Google News


spot_img
spot_img
Ultimele știri

VOX: Moș Nicolae a trecut și prin Sibiu. Ce au primit locuitorii orașului

Articol scris de Vasile AlexandruCu toții îl așteptăm pe Moș Crăciun, dar până la venirea bătrânului din Laponia, sibienii...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect