25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Copiii au fost energia Maratonului Internațional Sibiu

Cele mai citite

La Maratonul Internațional Sibiu nu doar cei mari au alergat pentru fapte bune. Copiii au făcut ieri spectacol în Piața Mare, unii bucuroși că au putut alerga, alții dezamăgiți că nu au luat premiu.

Cursele copiilor au început duminică, 28 mai, și au fost împărțite în mai multe categorii de vârstă:

  • 4-5 ani / 500 m (link) – Piața  Mare – Piața Mică – Piața Mare
  • 6-7 ani / 700 m (link) – Piața  Mare – Piața Mică – Piața Huet – Piața Mare
  • 8-9 ani / 1000 m (link) – Piața  Mare – Piața  Mică – Piața  Huet – Piața Mare – Bălcescu – Piața Mare
  • 10 -12 ani / 1250 m (link) – Piața  Mare – Piața  Mică – Piața  Huet – Piața Mare – Bălcescu – Papiu Ilarian – Tipografilor – Arhivelor – Piața Mare
banner
banner
banner
banner

Cel mai emoționant, dar și amuzant moment, a fost când părinții alergau pentru a-i filma pe cei mici, care erau atât de încântați de moment.

Petru, un băiețel în vârstă de doar 4 anișori a ales să se răcorească cu o înghețată după cursa lungă de 500 m. El ne-a spus că a fost un drum greu, dar înghețata îl va ajuta să își revină.

Celia nu a alergat singură. Prietenul ei de pluș a susținut-o și mulțumită lui a avut și mai multă energie. La 7 ani, ea zice că a fost tare bucuroasă să alerge și să facă fapte bune.

La doar 7 ani, Vlad ne spune că nu este prima dată când a alergat. El a mai participat la maraton și în anii trecuți și ne asigură că nu va lipsi niciodată. Bucuros de participare, ne mărturisește că este mândru de el și deja așteaptă să vină și anul viitor.

Andreea și Antonia, două domnișoare de 8 și 9 ani, ne spun că sunt tare emoționate că vor alerga, dar totuși sunt sigure pe ele că vor da tot ce au mai bun. Și ele ne asigură că nu vor lipsi anul viitor și se vor bucura de fiecare moment.

La fel de emoționate, Raysa și Sofia ne transmit că s-au bucurat tare mult la maraton. După cursă, ele s-au răsfățat cu o înghețată bună și s-au bucurat de atmosfera din jur.

Antonia, Ioana și Diana sunt colege de clasă și au alergat pentru cauze diferite. Pentru Antonia este prima oară când aleargă, dar nu se teme, căci Ioana și Diana o vor susține fără îndoială. Și cu ele ne vom revedea anul viitor, promițând că nu vor mai avea atâtea emoții.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect