13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Eveniment special pentru suporterii echipei Șoimii din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

La finalul acestei săptămâni, Sala Transilvania din Sibiu va găzdui un eveniment special care aduce împreună foști jucători emblematici ai echipei Șoimii din anii ’70, ’80 și ’90.

Mai mult de 40 de foști jucători care au purtat tricoul echipei sunt așteptați să se reunească pentru un meci demonstrativ între două echipe, în cadrul evenimentului FC Șoimii Sibiu Old-Boys.

Publicitate

Detalii despre eveniment:

Publicitate
  • Data și locul: Vineri, 15 decembrie, în Sala Transilvania din Sibiu
  • Program: Meciul va avea loc între orele 16:00 și 18:00
  • Intrare: Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este liberă

Printre foștii jucători așteptați la acest eveniment se numără Ioan Negru, Valentin Teleșpan, Dan Călinescu, Zoltan Dangl, Ovidiu Martin, Dorian Ștefan, Bogdan Cherecheș, Vasile Șoaită și mulți alții. De asemenea, sunt invitați și Martin Schwartz, Neluțu Crețu și Titi Irimie.

Acest eveniment special vine în contextul altor două evenimente fotbalistice la care echipa Șoimii Sibiu Old-Boys a participat în vara acestui an, organizate la Cisnădie și Făgăraș. Este o oportunitate minunată pentru suporterii echipei să se întâlnească cu foștii lor jucători preferați și să se bucure de istoria echipei într-un mod interactiv și memorabil.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect