7.8 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

FOTO: Casă cuprinsă de flăcări, în Săliște. Trei echipaje de pompieri încearcă să stingă incendiul/UPDATE: Incendiul a fost provocat intenționat

Cele mai citite

UPDATE – Potrivit ISU Sibiu, incendiul de la Săliște a fost provocat intenționat.

„Incendiul a fost lichidat aseară, în jurul orei 22:30. În urma incendiului casa a fost afectată în totalitate precum și bunurile din interiorul acesteia.

Cauza incendiului a fost acțiunea intenționată a unei persoane”, a declarat sergent major Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ȘTIRE INIȚIALĂ – Pompierii Punctului de Lucru Săliște intervin, luni seara, în Săliște, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă.

La locul incendiului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă (o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați).

În acest moment incendiul este localizat, nu există pericol de propagare și nici nu sunt semnalate victime. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”, spune sergent major Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Contoare digitale de apă pe 14 străzi din Mediaș

De miercuri, 17 aprilie, vor fi montate contoare digitale de branșament pe un număr de 14 străzi din Mediaș.Lucrările...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect