13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

UPDATE/FOTO – Colet suspect în Sibiu. Străzile 9 Mai și Ocnei sunt blocate complet

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

UPDATE: În coletul suspect erau articole de îmbrăcăminte, anunță polițiștii. Constatarea a fost făcută în urma verificarilor efectuate de către echipa pirotehnică a SRI. Intervenția s-a încheiat fără probleme, traficul a fost reluat.
Știre inițială: În municipiul Sibiu a fost semnalată prezența unui colet suspect. Traficul rutier este blocat în acest moment pe străzile Ocnei și 9 Mai, după ce pe strada Ocnei a fost sesizat un colet suspect, o geantă abandonată. „La fața locului intervine echipa pirotehnică a SRI”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
„Un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu, intervin în municipiul Sibiu, pe stada Ocnei, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor și asistență medicală pe timpul verificării unui pachet suspect de către echipa pirotehnică a S.R.I.”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
SURSĂ FOTO – INFO TRAFIC județul SIBIU

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect