9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

FOTO: Iubitorii de produse bio și natură sunt invitați la Târgul de Ecoturism din Muzeul ASTRA

Cele mai citite

În acest week-end, toți cei care preferă produsele bio și vor să afle mai multe informații despre drumețiile ce vor avea loc în următoarea perioadă, sunt invitați la Târgul de Ecoturism din Muzeul ASTRA.

La cea de-a V-a ediție a Târgului de Ecoturism au venit neosteniții producătorii locali, care și-au expus produsele și alimentele: cosmetică naturală, pâine de casă, plăcinte, sirop, miere și multe alte bunătățuri.

De asemenea, cei care vor să fie activi și să strămbată frumoasele împrejurimi ale Sibiului, au putut afla despre ofertele celor de la Anii Drumeției. Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, a fost și el la deschidere, salutându-i și discutând cu fiecare producător din Muzeul ASTRA.

„Aș vrea să subliniez că suntem într-un demers de sustenabilitate și de responsabilitate. Continuăm cu acest program cu o etapă, care până acum a fost mai mult hard decât soft. Județul Sibiu are preocupări pentru turismul verde și sustenabil cu mult înainte de pandemie”, spune Alin Chipăilă, vicepreşedinte al Alianţei pentru Turism – APT.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect