11.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO: Membrii Ansamblului „Florile Visei” din Șeica Mare, blocați în Dubai, în avionul premierului Marcel Ciolacu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

UPDATE: Premierul Marcel Ciolacu a postat pe pagina de Facebook două fotografii cu tinerii din Șeica Mare în avionul care îi aduce acasă.

Publicitate

„Spre țară, alături de tinerii pe care furtuna teribilă i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile”, a scris premierul Marcel Ciolacu pe Facebook.

Publicitate

Și reprezentanții Primăriei din Șeica Mare au transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook după ce au redistribuit mesajul premierului.

„Mulțumim lui Dumnezeu că toată lumea este în siguranță. Vă așteptăm acasă!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Primăriei Șeica Mare.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Membrii ansamblului de dansuri populare „Florile Visei” al comunei Şeica Mare, 20 de copii şi adolescenţi, vor reveni vineri seară în România cu aeronava cu care s-a deplasat prim-ministrul Marcel Ciolacu în vizitele efectuate în Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

Ansamblul folcloric din Șeica Mare a participat în aceste zile la un festival în Dubai şi urma să se întoarcă în ţară miercuri, dar cursa aeriană la care aveau rezervate locuri a fost anulată din cauza inundaţiilor puternice produse în Emiratele Arabe Unite, care au avut ca efect şi anularea mai multor zboruri programate în această perioadă.

Miercuri noaptea, cei 22 de români, aflaţi şi în situaţia de a nu-şi permite financiar cazarea în continuare, au fost preluaţi de reprezentanţii Consulatului General al României la Dubai şi aduşi în Abu Dhabi, unde li s-a găsit o variantă de cazare.

După ce vor ajunge la Bucureşti, aceştia urmează să fie preluaţi de un autocar pus la dispoziţie de organizatorul deplasării în Dubai a ansamblului folcloric din Sibiu, a precizat pentru Agerpres profesorul Florin Dragotă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect