19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO: O (mică) parte dintre salvatorii ISU Sibiu care au stins incendiul de proporții de miercuri

Cele mai citite

Pompierii sibieni au avut parte, miercuri, de una dintre cele mai solicitante și dificile misiuni din ultimii ani.

Zeci de pompieri au intervenit miercuri după amiaza în Zona Industrială Vest pentru stingerea unui incendiu la o hală de deșeuri.

Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, motiv pentru care preventiv, a fost transmisă o avertizare RO-ALERT.

În urma incendiului a ars în totalitate hala unui operator economic de reciclare și colectare deșeuri de pe strada Bruxelles, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

„Un nor de fum dens care se vedea de la depărtare, a fost primul semnal că avem de-a face cu un incendiu destul de puternic.

O mobilizare promptă a făcut ca pompierii să stingă rapid incendiul, pentru a nu se propaga la întregul depozit de deșeuri.

Peste 40 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, două autoscări, o autocisternă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și două de primă intervenție, au fost mobilizați la fața locului.

Incendiul cauzat de un scurtcircuit electric produs la un utilaj din interiorul halei, a afectat hala în întregime, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

Din fericire nu au fost victime și nici persoane asistate medical. Ne mândrim cu pompierii sibieni, iar astăzi îi felicităm pe toți pentru mobilizarea exemplară și intervenția promptă de care au dat dovadă”, a transmis ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect