18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FOTO: Sibienii protestează împotriva măsurilor fiscale

Cele mai citite

Vineri seara, zeci de locuitori sibieni au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de noile măsuri fiscale adoptate de Guvern.

Mărșăluind pe străzile Sibiului, de la Semaforului până în Piața Mare, participanții la protest au transmis un mesaj puternic, cerând revizuirea deciziilor recente.

Evenimentul s-a desfășurat pașnic, fără incidente, iar participanții au subliniat importanța unității în lupta pentru drepturile și interesele comune. Este de așteptat ca protestele să continue în următoarele zile.

„Am ieșit în stradă din cauza taxelor mărite. Nu mi se pare corect impozitarea concediului medical, tichetelor de masă. De asemenea prețurile au crescut, alocațiile sunt foarte mici, nu ai ce face cu 256 de lei pe lună. De 30 de ani suntem sclavii lor. Cred că toată lumea știe lucrul acesta. Nu fac parte din niciun partid politic și nici nu promovez, vreau doar un viitor mai bun pentru copiii mei. Vom ieși în stradă până ne va vedea toată țara. Viața e scumpă. Ajungi să dai jumătate de salariu la stat pentru taxe și impozite. Muncim non-stop. De ce nu se taie pensiile speciale? Sunt o simplă mamă, lucrez într-o fabrică în trei schimburi. Nu o să fie ultimul protest!”, spune Cristina, cea care a organizat protestul.

„Muncim până la limită. Suntem extenuați. Nu avem dreptul de a trăi o viață decentă, pentru asta am ieșit în stradă. Copiii au plecat din țară pentru un trai mai bun. Mă chinui pentru ei, pentru un trai mai bun. Ne-am dori să se trezească românii pentru că au ajuns la o hibernare. Trebuie să ieșim să ne cerem drepturile. Săptămâna viitoare lucrez noaptea, dar voi ieși în stradă de fiecare dată. Ieșim așa cum suntem, obosiți”, transmite o protestatară.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se reiau lucrările la sistemul de canalizare de pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Când vor fi finalizate

În aceste zile, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș se reiau lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare cuprinse în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect