22.2 C
Sibiu
luni, august 8, 2022

Incendiu la o anexă gospodărească și două case din Orlat

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

O anexă gospodărească și acoperișurile a două case învecinate din Orlat au luat foc, sâmbătă dimineață. La fața locului intervin, în prezent, pompierii.

banner

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o anexă gospodărească de pe strada Gării din Orlat. Focul s-a extins și la acoperișurile a două case învecinate.

„Se intervine cu trei autospeciale de stingerea și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Săliște și Detașamentului Sibiu. În momentul de față, pompierii militari au limitat incendiul și lucrează pentru lichidarea acestuia”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE – După mai multe ore de intervenție, pompierii militari au lichidat incendiul.

„În urma incendiului a ars în totalitate anexa, de aproximativ 35 metri pătraţi, constituită ca bucătărie de vară și spațiu de depozitare de unde a pornit incendiul, fiind salvată casa de locuit din imediata apropiere. De asemenea, a ars acoperișul casei alăturate pe o suprafață de circa 60 de metri pătraţi fiind salvată 80% din casă şi acoperișul altei case învecinate pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

La intervenție au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Orlat cu o autospecială de stingere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de o butelie aflată în anexă, racordată cu improvizații la un aparat de gătit (aragaz)” a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sublocotenentul Alina Voina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect