13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Interdicție totală pentru botezuri, nunți și alte evenimente private

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Comitetul Național pentru Situații de Urgență va anunța, astăzi, restricțiile care vor intra în vigoare începând de luni, 25 octombrie. Un lucru este clar: nunțile, botezurile și alte evenimente private vor fi interzise.
Astfel, în ceea ce privește evenimentele private – nunți, botezuri sau zile de naștere și onomastice – va fi o interdicție totală pentru desfășurarea lor în restaurante, inclusiv pentru cei vaccinați sau cei care au certificat verde. În rest, restaurantele, cafenelele vor rămâne deschise pentru cei vaccinați.
La partea de spații culturale – teatre, cinematografe etc. – accesul va fi posibil numai pentru cei cu certificat verde și probabil va fi redusă de la 50 % la 30% capacitatea de ocupare a sălii.
 Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seara, concluziile şedinţei cu responsabilii în gestionarea pandemiei. În acelaşi timp, şeful ţării a precizat că Guvernul va hotărî, vineri, mai multe restricții ce vor intra în vigoare și le va detalia.
Astfel, masca devine obligatorie în toate spațiile închise sau deschise. Circulația pe timpul nopții va fi restricționată, excepție fac persoanele vaccinate. Certificatul verde Covid va deveni obligatoriu pentru majoritatea activităților. Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect