Ioan Horoba nu mai este presedinte la Gaz Metan Mediaș

Ioan Horoba nu mai este presedinte la Gaz Metan Medias, el demisionand din functie, la exact șapte ani de când a preluat conducerea, invocând „motive personale”.
Ioan Horoba a transmis un comunicat de presă în care își anunță deisia din funcție și vorbește despre reușitele și eșecurile clubului.
„În ultimii şapte ani am condus Clubul Gaz Metan din postura de preşedinte. În toată această perioadă au fost momente foarte bune, dar şi momente grele, au fost multe bucurii şi dar şi clipe triste. În vara anului 2011, echipa a fost la câteva minute de grupele Europa League, a câştigat meciuri internaţionale, însă ,din nefericire, anul trecut a retrogradat în Liga a doua în urma unei partide care face obiectivul unor cercetări aflate în delurare atât la Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, cât şi a Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, scrie Horoba în comunicat.
Acesta precizează că „în prezent, este aşteptată o soluţie din partea Comisiei de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal”, cu privire la meciul respectiv.
„Se împlinesc exact şapte ani de la momentul în care am preluat această funcţie şi am decis că este momentul ca drumurile noastre să se despartă. Am decis să demisionez din funcţia de preşedinte, iar hotărârea pe care am luat-o ţine strict de motive personale”, mai scrie Horoba.
Acesta le-a mulțumit tuturor colaboratorilor, dar și societăților Romgaz și Transgaz din Mediaș care s-au implicat în susținerea clubului.
„Împreună am format o echipă la bine şi la rău, iar cea mai mare dorinţă a mea este ca anul acesta Gaz Metan să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde îi şi este locul, își încheie Horoba comunicatul.
Gaz Metan Mediaş a terminat sezonul regulat al Ligii a II-a pe primul loc, în seria a II-a și a intrat în play-off alături de Chindia Târgovişte, UTA Bătrâna Doamnă, FCM Baia Mare, FC Braşov şi CS Mioveni.
Vor juca în play-out CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Cluj, Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare, Unirea Tărlungeni şi FC Bihor. Ultimele clasate din serie, FC Bihor Oradea şi FC Caransebeş, s-au desfiinţat.
Faza a doua a campionatului va începe la 9 aprilie.
În prima etapă a play-off-ului vor avea loc următoarele partide: Rapid Bucureşti – SC Bacău, Dunărea Călăraşi – FC Academica Clinceni, Dacia Unirea Brăila – Farul Constanţa (Seria I), Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni, Chindia Târgovişte – FCM Baia Mare, UTA Bătrâna Doamnă – FC Braşov (Seria II).

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect