5.2 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Lovitură de teatru: Viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, a trecut la PSD

Cele mai citite

Viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, se alătură echipei PSD, anunțul fiind făcut de șeful organizației județene, Bogdan Trif.

Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu vreme de 10 ani, a ales să se alăture echipei PSD.

Corina Bokor, care a fost membru al Forumului Democrat German, se află funcția de viceprimar al Sibiului de 10 ani, iar în tot acest timp a făcut echipă cu primarul Astrid Fodor.

”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul!

Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu.

În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni.

Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.

„Mă bucur că doamna viceprimar a ales să se alăture echipei noastre! Împreună, vom deveni mai puternici, iar experiența sa în administrația publică locală cu siguranță va fi folosită în beneficiul sibienilor, de către echipa social-democrată”, spune Bogdan Trif.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect