16.2 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

Mâine suntem invitați la spectacolul caritabil de muzică populară „Speranță pentru Darius”

Cele mai citite

Casa Armatei va găzdui mâine, 3 noiembrie, un eveniment caritabil de muzică populară care își propune să ofere o mână de ajutor micuțului Darius.

Darius, în vârstă de 9 ani, locuiește în Sibiu alături de mama sa și se confruntă cu o serie de diagnostice genetice grave încă de la naștere. Printre acestea se numără: epilepsie, retard psiho-motor, malformații ale membrelor inferioare, strabism divergent, malformații cerebrale.

Micuțul Darius are nevoie de terapii de recuperare. Medicii au recomandat utilizarea unor orteze flexibile de mers, care pot ajuta la dezvoltarea sa și la îmbunătățirea echilibrului. Ortezele pot fi realizate doar în străinătate și au un cost semnificativ, de ordinea miilor de euro.

Pentru a aduna suma necesară pentru aceste orteze și a-i oferi lui Darius o șansă la o viață mai bună, facem un apel la generozitatea comunității noastre. Vă invităm vineri, 3 noiembrie, la ora 18:00, să participați la un spectacol folcloric special susținut de artiști cu suflet mare pe scena Casei Armatei din Sibiu.

Încasările provenite din vânzarea de bilete pentru acest spectacol vor fi direcționate integral în sprijinul lui Darius, ajutându-l să obțină ortezele de care are atâta nevoie.

Dăruiește un zâmbet, manifestă compasiune și înțelegere. Împreună, putem face o diferență semnificativă în viața lui Darius. A fi bun poate schimba vieți și să aducă lumina speranței acolo unde este cu adevărat necesar.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un șofer sibian a lovit un microbuz și a fost proiectat într-un cap de pod

Un sibian a ajuns cu mașina într-un cap de pod, vineri dimineața, în urma unui accident produs pe DN...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect