Mitingul sindicaliștilor Romgaz, aprobat de Primăria Mediaș

Mitingul sindicaliștilor Romgaz a fost aprobat în cursul zilei de luni. Membrii comisiei de avizare s-au întâlnit luni dimineața la sediul Primăriei Mediaș, iar comisia a aprobat cererea Sindicatului Liber Romgaz de organizare a mitingului de marți dimineața.
Vă reamintim faptul că sindicaliștii producătorului național de gaze, Romgaz Mediaș, se pregătesc pentru proteste. Un miting de protest ar urma să aibă loc marți, 5 februarie, între orele 9-12, în fața sediului Romgaz situat în Piața Constantin Ioan Motaș din Mediaș. Motivul protestului este legat de suspiciunea sindicaliștilor care cred că odată cu aprobarea noii organigrame, ar putea fi înființate la București și nu la Mediaș, diferite structuri ale companiei de gaze.
De cealalată parte, conducerea producătorului de gaze Romgaz a reacționat după anunțul Sindicatului Liber în privința organizării unui miting. Directorul general al companiei medieșene, Adrian Volintiru, a discutat despre intenția Sindicatului Liber de a protesta și spune că nu înțelege motivele care stau la baza cererii de organizare a mitingului de marți. Adrian Volintiru a spus din nou foarte clar că nu se pune problema mutării sediului Romgaz de la Mediaș. În același timp, Volintiru a spus că în urmă cu câteva seara avut o consultare pe marginea reorganizării funcționale pe care o dorește societatea, la care au participat toți liderii de sindicat și care au fost de acord cu punctul său de vedere.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect