24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Nicolae Ciucă NU demisionează: Am convenit să nu îmi depun mandatul

Cele mai citite

Premierul Nicolae Ciucă a declarat vineri dimineață că în contextul grevei din educație, după discuțiile din Coaliție, s-a decis să nu își depună mandatul și să rămână premier până la rezolvarea problemelor din învățământ.

Liderii coaliției de guvernare au făcut declarații, vineri dimineața, precizând că își asumă împreună amânarea rotației premierilor, până la soluționarea grevei din învățământ

banner
banner
banner
banner

„Guvernul pe care îl conduc are o susținere politică consolidată și am căzut cu toții de acord că singura șansă pentru noi este să realizăm o coaliție stabilă.

Prin această stabilitate am putut să gestionăm și criza energetică și războiul din Ucraina și efectele inflației, și consider că toate aceste măsuri ne-au asigurat și creșterea economică.

Astăzi ar fi trebuit să îmi depun mandatul, dacă situația se menținea într-un anumit echilibru. Așa cum până acum am găsit soluții și nu am dat înapoi în fața responsabilității.

Am decis să continuăm dialogul cu sindicatele din învățământ, să căutăm soluții pentru problemele cadrelor didactice și, pe baza rațiunii să găsim soluții.

Doar că acestea nu se pot rezolva atât de repede. Sunt probleme care s-au acumulat în 30 de ani.

Am avut discuții până aseară târziu, ne-am revăzut în această dimineață. Am convenit ca până la soluționarea problemelor, să nu-mi depun mandatul și să-mi asum responsabilitatea funcției de premier„, a spus Nicolae Ciucă vineri dimineața.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect