20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Pavilionul Muzeal ASTRA, o poartă spre viitor

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Inaugurarea oficială a Pavilionului Muzeal Multicultural, clădire situată la intrarea principală în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA a avut loc astăzi.
Evenimentul a reunit oficialități locale, reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Fondurilor Europene, ai Ambasadei Regatului Norvegiei în România, personalități ale vieții culturale și prieteni ai Muzeului ASTRA. Pavilionul Muzeal îşi propune să atragă cât mai mulţi turişti, cărora să le ofere o experienţă la cele mai înalte standarde.
,,Pavilionul Muzeal Multicultural este o soluție de care Muzeul ASTRA avea nevoie. Vom aduce astfel mai aproape vizitatorii de patrimoniul cultural, de programele, expozițiile și evenimentele interactive pe care le vom organiza. Vrem ca aici, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, să dăm ocazia iubitorilor de cultură să înveţe ce înseamnă lumea satului românesc și să o trăiască din plin. De astăzi ei pot face asta într-un spatiu pregatit până la cel mai mic detaliu.”, a declarat Ciprian Anghel Stefan, managerul general al C.N.M. ASTRA
La inaugurare au participat în jur de 300 de persoane, iar momentul a fost marcat cu un ceremonial religios și cu un tur al locației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect