7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Șapte persoane arestate preventiv după perchezițiile la traficanții de droguri din Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Șapte persoane au fost arestate preventiv perioada de 30 de zile, iar o persoană a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în urma descinderilor la traficanții de droguri de risc și mare risc din Sibiu.

Vă reamintim faptul că joi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județele Sibiu și Alba, la persoane bănuite trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat în mod repetat, droguri de risc și mare risc și substanțe cu efect psihoactiv, unor consumatori, inclusiv minori.

Pe lângă persoanele bănuite, la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, precum și la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, 42 de persoane au fost conduse pentru audieri, în calitate de martori.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe plicuri cu substanță cristalizată, porționată pentru vânzare, recipiente conținând cannabis și hașiș, cântare electronice de precizie, telefoane mobile și alte sisteme informatice, susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională, 595 de euro și 14.415 lei, precum și alte mijloace de probă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect