7.7 C
Sibiu
duminică, aprilie 21, 2024

Școala mea are Talent revine în ediția a VII-a la Biblioteca ASTRA

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În data de 28 martie, ora 13:00, Biblioteca ASTRA, corp A, va găzdui cea de-a 7-a ediție a concursului regional multidisciplinar „Școala mea are Talent”.

Evenimentul este organizat de către Palatul Copiilor Sibiu, în colaborare cu Asociația „Domy Music Star”.

La acest concurs vor participa 21 de școli, licee și grădinițe din România, precum și din Republica Moldova, comuna Secăreni. Participanții se vor întrece pentru a obține marile premii ale competiției. Juriul concursului va fi alcătuit din profesori din județul Sibiu, specializați în diverse domenii, cum ar fi muzica, pictura, teatrul etc.

Înainte de anunțarea câștigătorilor, publicul va fi încântat de un mic spectacol susținut de Grupul de Folk „Balada” de la Palatul Copiilor Sibiu (prof. coordonator Daniel Vecsei), de elevii secției de muzică ușoară de la Palatul Copiilor Sibiu și de cei ai Studioului de Canto „Domy Music Star” (prof. coordonator Dominique Simionescu).

Evenimentul va fi transmis live și online pe pagina de Facebook a Asociației „Domy Music Star”. Intrarea este liberă pentru toți cei interesați să participe și să se bucure de talentul tinerilor artiști.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Marius Țichindelen: preotul care are grijă de sufletele celor fără discernământ

Există suferință în lume, însă unii dintre noi se întâlnesc zilnic cu ea. Dar oare problemele noastre cotidiene sunt...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect