23.1 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

Doi şoferi cu permisele suspendate pentru alcool a fost prinşi din nou băuţi la volan

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Doi şoferi din Sibiu care aveau permisele de conducere suspendate pentru alcool s-au urcat din nou băuţi la volan. Este vorba de un bărbat de 62 de ani, cu permisul de conducere suspendat în anul 2015 pentru alcool şi refuz de recoltare de probe biologice de sânge, şi un tânăr de 23 de ani care a rămas fără permis în urmă cu mai puţin de trei săptămâni.
„În municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru verificări un conducător auto, sibian în vârstă de 62 de ani, aflat la volanul autoturismului pe strada Haţegului. În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit că dreptul de a conduce al sibianului este suspendat, după ce, în cursul anului 2015, i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare. Mai mult decât atât, sibianul emana un puternic miros de alcool şi de această dată, refuzând din nou recoltarea de probe biologice.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Bărbatul s-a ales acum cu un nou dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat şi refuz de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
Un alt şofer care avea permisul de conducere suspendat pentru alcool a fost prins de poliţişti băut la volan, un tânăr de 23 de ani care avea acum o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-a fost reţinut permisul de conducere pe data de 3 iunie când a fost depistat conducând cu o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acest şofer s-a mai ales cu un dosar penal.
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Meniu festiv pentru pacienții Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu

Atmosferă de sărbătoare la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, unde a fost pregătit un meniu festiv, pahare cu Sfintele Paști...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect