15.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Week-end cu vânt și precipitații

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Vremea din acest sfârșit de săptămână se anunță cu vânt și precipitații. Meteorologii au anunțat că în următoarele 3 zile vor fi intensificări temporare ale vântului și la munte precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Nu va lipsi disconfortul termic. Vremea începe să se strice din această seară, de la ora 21:00 și va fi instabilă până luni, 30 octombrie, ora 23:00.
„Din noaptea de vineri spre sâmbătă (27/28 octombrie) și până duminică dimineața (29 octombrie) vântul va avea intensificări temporare, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. 
Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie) intensitatea vântului va fi în creștere, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent”, se arată în comunicat. De asemenea, se anunță temperaturi scăzute în toată regiunea, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect