12.3 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

FOTO: Bărbat căutat de polițiști după ce a plătit cumpărături cu un card furat

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un bărbat de aproximativ 55-60 de ani este căutat de polițiști după ce a plătit cumpărături cu un card furat. Proprietarul cardului a constatat că lipsesc bani din cont și a alertat polițiștii.
”În data de 16 ianuarie, între orele 13,00 – 14,00, pe traseul Calea Dumbrăvii – Bulevard Mihai Viteazul – strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu, unui sibian i s-a sustras portofelul în care se afla și un card bancar de debit. La interogarea ulterioară a soldului contului, victima a observat că o persoană necunoscută a efectuat plăți cu cardul respectiv la un magazin de pe raza municipiului Sibiu.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul care a folosit cardul bancar este un bărbat de aproximativ 55-60 de ani, îmbrăcat cu o haină de culoare neagră, cu fular în jurul gâtului, cu șapcă neagră pe cap, mustață și care se folosește de o cârjă pentru a se putea deplasa.
Oricine poate oferi informații referitoare la acest bărbat este rugat să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Poliția Municipiului Sibiu.

FOTO: IPJ Sibiu

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sibiul, pe locul patru în țară la numărul ONG-urilor

FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) a lansat Raportul “România 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendințe, provocări”, în care județul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect