18.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Şoferi băuţi şi fără permis prinşi de poliţişti

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Poliţiştii au prins şi în acest sfârşit de săptămână şoferi băuţi pe drumurile din judeţ dar şi şoferi fără permis de conducere. Un bărbat din localitatea Ruja era aproape de coma alcoolică la volan iar o femeie din Sibiu fără permis a lovit o maşină într-o parcare.
Vineri seară, poliţiştii din Agnita au oprit în localitatea Ruja un localnic de 36 de ani iar în urma verificărilor, oamenii legii au cosntatat că acesta era băut la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge şi s-a ales cu dosar penal pentur conducere sub influenţa alcoolului. Un alt şofer băut a fost prins de poliţişti duminică dupa amiaza, în Râu Sadului. Bărbatul de 46 de ani avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acest şofer este acum cercetat penal.
Alţi trei şoferi s-au ales îna cest sfârşit de săptămână cu dosare penale pentur conducere fără permis. Un bărbat din Merghindeal care conducea un tractor cu o remorcă încărcată cu lemn a fost oprit de poliţişti în localitate. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul nu are permis de conducere. Mai mult decât atât remorca nu era înmatriculată iar pentru lemnul pe care îl transporta, bărbatul nu avea acte de provenienţă. Omul eeste acum cercetat penal pentru conducere fără permis şi s-a ales şi cu o amendă de 2000 de lei pentru lipsa documentelor pentru lemn. Un alt şofer, tot din Merghindeal, a fost prins fără permis pe drumul dintre Agnita şi Voila. Tânăruld e 27 de ani o autoutilitară care avea autorizaţia de circulaţie expirată. În Sibiu, o femeie de 42 de ani fără permis de conducere a înceract să parcheze maşina însă a lovit un alt autoturism. Aşa s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.
 
 
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Pâinea, alimentul de bază care nu lipsește de pe masa de Paște. Cum se face în ziua de azi pâinea

Pe fiecare masă de sărbători, alimentul nelipsit este pâinea. Fie că e cu maia, fie cu drojdie, românii sunt...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect