12.2 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Tânărul din Sibiu care și-a omorât tatăl a fost arestat preventiv

Cele mai citite

Tânărul din Sibiu care și-a omorât tatăl a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, a decis judecătorul de drepturi și libertăți.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța admițând propunerea.

De asememea, tânărul a fost supus unei expertize psihiatrice, specialiștii urmând să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii omorului.

Vă reamintim faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Sibiu, este bănuit că și-a omorât tatăl, în noaptea de duminică spre luni.

Astfel, luni dimineața, 23 octombrie, în jurul orei 2, prin apel 112, chiar tânărul respectiv a anunțat IPJ Sibiu despre faptul că tatăl său este decedat în locuința din municipiul Sibiu.

Echipa de anchetatori sosită la locul indicat a identificat cadavrul bărbatului, care prezenta multiple urme de violență.

Bărbatul ucis este fostul director al Direcției Agricole Sibiu, Nicolae Neamțiu.

În locuință se afla și fiul victimei, în vârstă de 25 de ani, cunoscut cu antecedente psihiatrice și consumator de substanțe psihoactive, fiind găsit și un bilet de ieșire, din data de 13 octombrie 2023, din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Spitalul de Psihiatrie unde a fost internat tânărul care și-a ucis tatăl a transmis, marți, mai multe precizări despre internarea acestuia.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect