13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Târg de Producători și Meșteșugari la Biertan. Este anunțat și un program artistic surpriză

Cele mai citite

Primăria din Biertan continuă seria de târguri lunare, pentru promovarea producătorilor și meșteșugarilor din Colinele Transilvaniei, prin al treilea eveniment, ce va avea loc sâmbătă, 15 iulie, între orele 9-17, în Piața Centrală din localitatea Biertan.

Pe tot parcursul târgului, membrii Clubului de Olărit din Biertan invită toți doritorii să experimenteze roata olarului și să încerce modelarea unui obiect propriu.

De la ora 15, pe scena din centru va avea loc un program artistic surpriză.

Târgul se bucură de prezența producătorilor din cadrul a două cooperative locale din zona Dealurile Târnavelor și Podișul Mediașului, care vor expune spre vânzare legume de sezon, produse procesate, brânzeturi și nu numai.

Alături de ei, se vor afla și producători din Valea Hârtibaciului. Vizitatorii târgului se vor putea delecta cu produse de panificație tradiționale (pâine de casă pe vatră, lichiu și alte prăjituri specifice zonei), ceaiuri din plante medicinale și obiecte de artizanat.

Totodată, târgul reprezintă o oportunitate de a cunoaște producătorii, de a afla mai multe despre modul de preparare al produselor, proveniența materiei prime și alte detalii obținute direct de la sursă.

Pe lângă alimente, vizitatorii vor găsi la târg și produse create manual.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pieton în stare critică după ce a fost lovit de un microbuz

Un bărbat a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă dimineața, după ce a fost lovit...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect