11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

ULTIMA ORĂ: Bărbatul snopit în bătaie într-o casă de pe strada Moldoveanu a murit la spital

Cele mai citite

Bărbatul snopit în bătaie, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Moldoveanu din Sibiu, a decedat la Spitalul Județean Sibiu.

Acesta a fost transportat în stare foarte gravă la spital după ce mai multe persoane au intrat în casa lui, l-au bătut și i-au furat mai multe bunuri.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au anunțat, marți seara, decesul bărbatului.

„Din păcate, desi medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a transmis spitalul.

Vă reamintim faptul că luni dimineața, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că, la aceeași dată, în jurul orei 2.30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri.

Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”; spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect