12.9 C
Sibiu
joi, mai 30, 2024

ULTIMA ORĂ/FOTO: Autoturism spulberat de un tren. Două trenuri spre și dinspre Sibiu vor întârzia

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Groaznic accident feroviar produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.25, pe linia de cale ferată între Sibiu și Brașov.

Un autoturism a fost lovit, sâmbătă dimineață, de un tren, după ce șoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, anunță CFR.

Publicitate

O persoană din mașină a murit, iar alți pasageri din autoturism au fost răniți.

Publicitate

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Voila și Făgăraș, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă persoane rănite și un decedat în rândul pasagerilor din autoturism.

„Până la reînscrierea în circulație a trenului IRN 473, următoarele 2 trenuri – R 2101 (Brașov – Sibiu) și R 2512 (Sibiu – Făgăraș) – vor staționa temporar în gările Voila, respectiv Făgăraș, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului de organele abilitate”, spune purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: Panourile cu inscripțiile în maghiară și germană de la intrarea în Mediaș au fost vandalizate

Persoane rămase deocamdată necunoscute au vandalizat panourile trilingve cu numele localității de la intrarea în Mediaș.Autorul sau autorii au...

Știri pe același subiect