7.8 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

ULTIMA ORĂ: Probleme mari pentru utilizatorii Facebook

Cele mai citite

UPDATE: Rețeaua Facebook a remediat problemele în jurul orei 18.30

ȘTIRE INIȚIALĂ: Rețeaua de socializare Facebook a suferit o problemă majoră marți după-amiaza, utilizatorii raportând probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu Facebook Messenger.

Site-ul DownDetector, care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, a înregistrat în jurul orei 17 o creștere uriașă a numărului de reclamații privind faptul că platforma Facebook a devenit indisponibilă marți.

Peste peste 500.000 de oameni au raportat probleme de logare la Facebook.

La Facebook, utilizatorii au fost scoși de pe aplicații, iar cei care încă mai erau logați, au primit mesajul ”Sesion Expired, Please log in again”.

Pentru Messenger, situația a fost asemănătoare, utilizatorii au fost scoși din aplicație și nu se mai pot loga.

În ceea ce privește Instagram-ul pe feed mai apar unele video-uri, dar altele noi nu se mai încarcă, iar mesageria aplicației nu mai funcționează.

DownDetector a înregistrat de asemenea marți în jurul orei 17 o creștere a reclamațiilor legate de platformele Instagram și WhatsApp, de asemenea deținute de grupul Meta Platforms fondat și condus de Mark Zuckerberg.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Contoare digitale de apă pe 14 străzi din Mediaș

De miercuri, 17 aprilie, vor fi montate contoare digitale de branșament pe un număr de 14 străzi din Mediaș.Lucrările...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect