9.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

ULTIMA ORĂ Produse retrase din magazine pentru că erau contaminate cu o substanță cancerigenă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Din supermarketuri au fost retrase mai multe produse contaminate. Unele produse din gama Mogyi ar conține o substanță toxică.

Reprezentanții ANSVSA au emis un semnal de alarmă pentru clienții care au achiziționat unele produse. Este vorba despre Mexicorn cu sare 70g – lot 240110, Mexicorn cu chilli 70g – lot 231110, Mexicorn cu chilli 70g – lot 231221, Mexicorn cu chilli 70g – lot 240111, Snack Mix Bere 80g – lot 240120.

Publicitate

Clienții care au cumpărat aceste produse sunt sfătuiți să nu le consume și să le returneze în magazinele de unde au fost achiziționate. Produsele au fost contaminate cu aflatoxină, o substanță foarte periculoasă, după cum au mai transmis cei de la ANSVSA.

Publicitate

Aflatoxina este toxică, mutagenă și cancerigenă. Este produsă de unele ciuperci găsite de obicei în cereale sau arahide, cultivate și depozitate în condiții neigienice. Producătorul a emis un comunicat de presă despre produsele contaminate.

“Din motive ce țin de siguranța consumatorului, societatea Mogyi Romania a reacționat fără întârziere și a dispus scoaterea produsului de la livrare imediat ce a fost informată asupra procedurii demarate de furnizor. Produsul se returnează la punctul de vânzare de unde l-ați achiziționat. Produsul va fi rambursat în baza bonului fiscal.

Alte produse vândute de Mogyi Romania, inclusiv Mexicorn cu sare, Mexicorn cu chili și Snack Mix Bere, cu alt termen de valabilitate, nu sunt afectate de această rechemare. Mogyi își cere scuze pentru inconvenientele produse de aceasta rechemare”, a fost mesajul producătorului citat de fanatik.ro.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect