11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Vineri se deschide Târgul de Paști din Sibiu. O mulțime de surprize îi așteaptă pe cei mici

Cele mai citite

De vineri, 7 aprilie și până în18 aprilie, sibienii sunt așteptați în Piața Mare, la Târgul de Paști. Căsuțele expozanților vor fi deschise în fiecare zi între orele 11 și 21.

45 de expozanți din toate colțurile țării vin la Sibiu între 7 și 18 aprilie pentru o nouă ediție a Târgului de Paști din Sibiu. Pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, ouă vopsite manual, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite, comercianții din târg așteaptă sibienii și vizitatorii cu cele mai potrivite cadouri pentru tolba iepurașului de Paști.

În centrul Târgului de Paști vor funcționa pe toată durata evenimentului un carusel, trenulețul pe șine iar cei mai mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline, chiar și pe o pistă de karting adaptată pentru ei. Tot pentru copii vor fi organizate o serie de ateliere de creație și o vânătoare de ouă, cu premii pentru cei mai descurcăreți dintre copii.

O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, strada Gheorghe Lazăr și retur.

În plus față de toate aceste atracții, anul acesta va fi amenajată, în premieră, și o zonă verde în centrul orașului, sub forma unei terase de relaxare, amenajată pe o suprafață generoasă de iarbă.

„Am gândit această nouă zonă ca una de relaxare, în care să poți admira în liniște centrul orașului, să citești sau să asculți muzică”, a precizat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului.

Credit foto: Dragoș Dumitru / Focus Agency

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect