21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

„Ziua Porţilor Deschise” la CRRPH Mediaş

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din municipiul Mediaș organizează săptămâna viitoare un eveniment deosebit care marchează a doua ediție „Ziua Porţilor Deschise”.

banner

În cadrul evenimentului sunt pregătite multe surprize, printre care o expoziţie de produse lucrate de beneficiari cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un program artistic dar şi plantarea unui număr de şapte stejari roşii, primiţi în dar de la Antonela Sofia Barbu, voluntar de profesie în cadrul unei fundații.

,,Aceşti stejari vor purta nume africane, deoarece au sosit la Mediaş în urma poveştilor adevărate care evocă viaţa în Africa din cărţi citite de Antonela Sofia Barbu în campania iniţiată de Grupul editorial ALL şi de Romsilva: vALLuntar. Ne bucurăm că aceşti stejari vor creşte la centru şi vor fi îngrijiţi de către beneficiari, demonstrând în acest mod că ne dorim legături puternice cu această comunitate’’, susține Mircea Brînda, directorul CRRPH Mediaș.

Cu ocazia Zilei Porţilor Deschise va fi prezentat centrul, spaţiile create pentru internet, biblioteca, ludoteca, precum şi atelierele în care sunt pregătite produsele sub îndrumarea doamnei Maria Căpâlnean-ergoteraperut, cu sprijinul asistenţilor şi a personalului din CRRPH.

Sunt aşteptaţi reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ai Consiliului Local Mediaş, ai Primăriei Municipiului Mediaş, ai instituţiilor sociale, culturale, de învăţământ şi reprezentanţi mass media.

Organizatorii îi invită să participe la eveniment pe toţi cei care au sprijinit acest centru în decursul unui an de activitate, atât în cadrul Proiectului ,,şansa de a da un click’’, cât şi cu ocazia diverselor manifestări desfăşurate la CRRPH Mediaş.

„Ziua Porților Deschise” are loc în data de 22 aprilie 2013, începând cu ora 13:00, la sediul CRRPH din strada Luncii Nr 1.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect