Connect with us

Fapt Divers

Tamponare în lanț produsă de un șofer sibian băut

Avatar

Publicat

pe

Un sibian băut a lovit o mașină pe care a proiectat-o într-un alt autoturism oprit pentru a da prioritate pietonilor

Miercuri după amiaza, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă, un sibian în vârstă de 62 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, s-a izbit de un autoturism condus regulamentar în fața sa, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism al cărui conducător auto oprise înaintea unei treceri pentru pietoni pentru a acorda prioritate celor care traversau strada.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a produs carambolul a indicat o valoare de 0,46 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

“Sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”,m a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.