22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

A furat mai multe carduri şi făcut cumpărături de mii de lei

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

A furat mai multe carduri bancare, a făcut cumpărături în mai multe magazine din Sibiu şi a retras apoi banii rămaşi. În acest fel a procedat un sibian în vârstă de 30 de ani, cercetat penal pentru infracțiuni informatice.
În 15 mai, un sibian a sesizat faptul că au fost efectuat multiple tranzacții neautorizate prin intermediul cardului bancar deținut de acesta, fiind reclamat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii specializați în fraude informatice din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sibiu au identificat un sibian bănuit că în 14 mai ar fi furat cardurile bancare și le-ar fi folosit în vederea achiziționării mai multor bunuri de la diverși comercianți din Sibiu și pentru efectuarea mai multor retrageri de numerar.
„Miercuri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și furt calificat” a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect