15.2 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Atenționare meteorologică: precipitații și vânt puternic în Sibiu

Cele mai citite

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică pentru perioada 24 martie, ora 10 – 25 martie, ora 20.

Se așteaptă precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului în diverse zone ale țării. De asemenea, pentru intervalul 25 martie, ora 02 – 25 martie, ora 20, se prevede vânt puternic și ninsori în zonele montane și sudul Transilvaniei.

Fenomenele vizate includ intensificări ale vântului și ninsori, cu depuneri de zăpadă mai consistente în anumite regiuni. În Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, se vor înregistra ninsori și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari în zonele înalte, unde rafalele pot depăși 80-90 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în sudul Transilvaniei, vântul va sufla cu viteze de 55-65 km/h.

În acest interval, se așteaptă ploi moderate local în centrul, sudul și estul teritoriului, cu acumulări de apă între 10 și 15 l/mp. Aversele vor fi însoțite izolat de descărcări electrice.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect