21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Bărbat dispărut după o plimbare cu motocicleta

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost declarat dispărut de familie și este căutat acum de către polițiștii sibieni.

banner

Pascariu Falviu Ștefan este sibianul în vârstă de 31 de ani căutat de către poliție. Polițiștii au fost alertați de soția lui, care a declarat că acesta a plecat în cursul zilei de miercuri, 4 august, voluntar de la domiciliu, dar nu s-a mai întors. Bărbatul a plecat de acasă din Cisnădie pentru a se plimba cu motocicleta personală, însă fără a mai reveni.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțimea de 182 cm, greutate aproximativ 73 de kg, ochi căprui, păr șaten, început de calviție, ten alb și constituție atletică. În momentul în care acesta a plecat de acasă purta costum tip motociclist de culoare negru cu alb din piele și adidași înalți. Familia nu a declarat că acesta ar avea semne particulare.

Barbat Disparut 1

,,Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, au transmis polițiștii sibieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect