11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Bărbați din Turnu Roșu și Șeica Mare prinși băuți la volan

Cele mai citite

Doi șoferi au fost prinși băuți la volan, luni și marți dimineața, pe drumurile naționale din județul Sibiu.

Luni, în Cristian, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Turnu Roșu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,49 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Marți dimineața, în Șura Mare, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Șeica Mare.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect