9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Câmpșor, strada vitezei. Trei șoferi, cu peste 100 km/ oră în doar 90 de minute

Cele mai citite

Mai mulți localnici de pe strada Câmpșor au sesizat polițiștii cu privire la șoferii care circulă cu viteză în zona lor. Astfel, duminică, 24 iulie, în intervalul orar 16 – 17.30, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii și combaterii conducerii autoveheiculelor cu viteză peste limita legală, pe strada Câmpșor, în municipiul Sibiu.

„Ca urmare a mai multor sesizări primite din partea localnicilor din zona străzii Câmpșor, referitoare la faptul că numeroși conducători auto ar circula cu viteză peste limita legală, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune punctuală în vederea impunerii unui climat de siguranță în trafic”, a explicat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Astfel, timp de 90 de minute, polițiștii au depistat zece conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală, în cazul a trei dintre aceștia fiind înregistrate viteze de 102, 105, respectiv 108 km/h, amenda fiind însoțită de suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.
Testarea alcoolscopică a conducătorului auto care a fost înregistrat circulând cu 102 km/h, un sibian în vârstă de 46 de ani, a indicat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În total, pe parcursul acțiunii desfășurate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, din care zece pentru nerespectarea regimului legal privind viteza de deplasare, șase pentru neportul centurii de siguranță și unul pentru conducere sub influența alcoolului. În plus, au fost reținute 3 permise de conducere.
Poliţiştii sibieni transmit că vor continua activităţile specifice cu scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor pe drumurile publice.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect