24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Celine Dion a anulat toate concertele pe care le avea programate până în aprilie 2024

Cele mai citite

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anulat din motive de sănătate peste 40 de concerte pe care le avea programate în Europa până în aprilie 2024, au anunţat vineri organizatorii turneului său într-un comunicat, informează AFP.

Diagnosticată cu o patologie neurologică rară, pentru care artista „îşi continuă tratamentul”, potrivit acestui comunicat, vedeta originară din provincia canadiană Quebec anunţase deja în decembrie 2022 că a decis să-şi anuleze sau să-şi amâne concertele programate în Europa în perioada februarie-iulie 2023.

banner
banner
banner
banner

„Încerc foarte mult să-mi recuperez puterile, dar turneele pot fi foarte dificile (…) E mai bine să anulez totul acum, până când voi fi cu adevărat pregătită să urc din nou pe scenă”, a declarat cântăreaţa de 55 de ani, citată în comunicat.

Cel mai recent concert al cântăreţei Celine Dion datează din martie 2020 şi a fost susţinut în oraşul american Newark. După 50 de concerte în America de Nord, turneul ei mondial „Courage World Tour” a fost întrerupt de pandemia de COVID-19.

Turneul nu a mai putut fi niciodată reluat de atunci, întrucât artista canadiană a anunţat apoi că suferă din cauza unor spasme musculare.

Următorul ei concert ar fi trebuit să aibă loc la Paris, pe La Defence Arena, în data de 1 septembrie.

Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide (SPR), o afecţiune a cărei cauză exactă este necunoscută, dar care pare a fi de origine autoimună.

Afectând aproximativ o persoană dintr-un milion, acest sindrom declanşează dureri acute şi dificultăţi de mişcare, împiedicând activităţile fizice obositoare.

Celine Dion este una dintre cele mai populare artiste din lume, fiind celebră, între altele, pentru cântecul „My Heart Will Go On”, lansat în 1997 şi inclus pe coloana sonoră a filmului „Titanic”.

SURSĂ FOTO: www.nbcnews.com

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect