6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Concert Subcarpați, de Revelion, în Piața Mare

Cele mai citite

Dacă vă era dor de o petrecere de Revelion în Piața Mare, ei bine, să știți că, după un an de pauză, spectacolul de Anul Nou revine în centrul orașului. Una dintre cele mai apreciate trupe din România și printre preferatele sibienilor, Subcarpați, va trece sibienii și turiștii pragul dintre anii 2021 și 2022.
Autoritățile au relaxat parțial restricțiile pentru momentele de sărbătoare din următoarele săptămâni, astfel că organizarea de evenimente în noaptea de Revelion a devenit posibilă.
„Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.
Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului, iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, încă nemaiîntâlnit în Sibiu, după cum anunță organizatorii. În deschiderea trupei Subcarpați, pe scenă vor urca DJ-ii de la Power pe Vinil.
Scena pe care vor avea loc spectacolul va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei municipiului Sibiu. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun din Sibiu. Evenimentul va începe în jurul orei 21.
Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii, în special ținând cont că spațiul va fi destul de aglomerat.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect