Cum să vă îngrijiți gențile din piele pentru a le face să reziste cât mai mult

banner
banner
banner
banner

Frumoase și durabile în același timp, gențile din piele pot rezista zeci de ani dacă sunt îngrijite corespunzător. De la curățarea și condiționarea pielii până la depozitarea unei genți de damă din piele în condiții ideale, puteți face multe pentru a păstra frumusețea și a prelungi durata de viață a investiției dumneavoastră.

Îngrijirea zilnică a genții din piele

banner

În timpul utilizării regulate, geanta dvs. de mână din piele este supusă la o varietate de factori de stres și condiții dăunătoare diferite. De la supraîncărcare până la pete de ulei, puțină îngrijire poate contribui în mare măsură la prevenirea deteriorării permanente a unei genți de damă din piele.

Păstrați-vă mâinile curate

Pielea absoarbe în mod natural uleiurile și alte substanțe care o ating, așa că este foarte important să vă păstrați mâinile curate atunci când vă folosiți geanta din piele. Uleiul de pe pielea dvs. poate întuneca pielea în timp, ducând la apariția petelor. În plus, uleiul poate atrage murdăria, lăsându-vă acea geantă GUESS de mână cu un aspect murdar.

Păstrați machiajul într-o poșetă separată

Deoarece pielea este predispusă la pătare, este inteligent să păstrați articolele potențial dăunătoare izolate în geanta dvs. Investiți într-o poșetă pentru cosmetice pentru a vă transporta machiajul esențial, precum și un toc de creioane pentru instrumentele de scris care ar putea curge.

Nu vă supraaglomerați geanta

Este întotdeauna tentant să mai adăugați încă un obiect în geantă, dar supraaglomerarea de rutină a unei genți de damă din piele poate altera permanent forma acesteia. Limitați-vă la elementele esențiale pentru a ajuta la păstrarea contururilor frumoase ale genții dvs. de mână. În plus, evitați să cărați prea multe obiecte grele, deoarece solicitarea unei genți de damă din piele pe mânerele de pe spate poate duce în cele din urmă la întinderea sau ruperea pielii.

Evitați să vă murdăriți geanta cu produse de înfrumusețare

Fixativul de păr, gelul și alte produse de păr sunt dăunătoare pentru piele, așa că asigurați-vă că geanta dvs. nu se află în apropiere atunci când vă reîmprospătați coafura. De asemenea, țineți geanta departe de scaunul de la salonul de coafură, deoarece vopselele de păr și soluțiile de styling pot provoca daune iremediabile. Alte produse de înfrumusețare, cum ar fi parfumul, deodorantul spray și loțiunea, pot, de asemenea, să vă deterioreze geanta.

Păstrați-o uscată

Umezeala vă poate deteriora rapid geanta din piele, ducând la umflături și la pierderea formei. Dacă este posibil, evitați să vă folosiți geanta din piele în zilele ploioase sau cu zăpadă. Dacă sunteți prins în ploaie sau dacă vă stropiți accidental cu apă pe geantă în toaleta femeilor, o puteți șterge cu prosoape de hârtie. Lăsați-o să se usuce singură la aer liber în restul timpului; nu folosiți un uscător de păr sau un uscător de rufe pentru a usca rapid genți de damă din piele.

Cum să vă curățați geanta din piele

Chiar și cu o îngrijire corespunzătoare, geanta dvs. se va murdări cu o utilizare regulată. Curățarea și condiționarea genții dvs. poate preveni deteriorarea permanentă.

Tratați imediat petele

Dacă observați că geanta dvs. are o pată de mâncare sau o altă urmă mică, este o idee bună să tratați pata cât mai curând posibil. Pentru multe pete, puteți măcina cretă albă obișnuită într-o pulbere și aplicați pulberea pe pată. Lăsați pulberea să se așeze pe urmă peste noapte, apoi îndepărtați-o cu o perie.

Curățați-vă geanta de mână cu detergent pentru piele

Folosiți întotdeauna un produs dedicat îngrijirii pielii. Urmați instrucțiunile producătorului pentru produsul specific pe care alegeți să îl utilizați. În general, veți freca detergentul pentru piele pe geantă cu o mișcare circulară, veți lăsa să acționeze o perioadă de timp și apoi veți șterge cu grijă cu o cârpă curată și umedă. Nu folosiți niciodată un produs de curățare care conține ulei mineral sau alcool sau unul care nu este conceput pentru piele.

Utilizați balsam pentru piele

În timp, pielea se poate usca și se poate crăpa. Puteți preveni acest lucru prin hidratarea sau condiționarea genții din când în când. În condiții normale, o geantă de mână ar trebui să fie condiționată o dată sau de două ori pe an. Rețineți, totuși, că frecvența cu care o condiționați va depinde de cât de des folosiți geanta și de condițiile la care este expusă. Folosiți un produs care este conceput pentru a fi folosit pe articole fine precum gențile de mână. Produsele de condiționare pot întuneca culoarea pielii, așa că aveți grijă să le testați într-un loc ascuns.
 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anticorpii monoclonali nu sunt eficienți în faţa noilor variante de coronavirus

Tratamentele pe bază de anticorpi monoclonali s-au dovedit ineficiente în faţa noilor variante dominante ale SARS-CoV-2, a avertizat vineri...
spot_img

Știri pe același subiect