19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Delia, Mira, Nicole Cherry, Puya, sâmbăta aceasta la Sibiu

Cele mai citite

Sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 19, are loc în Piața Mare a Sibiului cel mai mare concert al toamnei. Toți sibienii sunt invitați la un concert de zile mari în cadrul evenimentului Sibiu Music Fest 2022.

Sibiu Music Fest e la a V-a ediție și e cunoscut deja pentru concertele “maraton” care aduc zeci de mii de spectatori în Piața Mare a orașului. De-a lungul celor patru ediții anterioare, Sibiu Music Fest a adunat peste 100.000 de oameni la concertele lui Smiley, Dorian Popa, Carla’s Dream, Feli, Andra Gogan și mulți mulți alți soliști de talie națională.

banner

Începând cu ora 19:00, sâmbătă 17 septembrie, va începe o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi totodată a oraşului Sibiu la care publicul este invitat să fredoneze hiturile momentului alături de artiștii lor preferați.

Artiștii care vor urca pe scenă la Sibiu Music Fest 2022 sunt Delia, Mira, Nicole Cherry, Puya, Bibi, Arias, Aya, Ameras și Mirror djs. Intrarea este liberă.

Sibiu Music Fest 2022 aduce nenumărate concerte și șansa de a câștiga invitații VIP în backstage, pentru a-ți întâlnii artiștii preferați.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect